Барселона води преговори за нов договор с играч, свързван с Манчестър Сити


Барселона води преговори за нов договор с играч, свързван с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

879 0

От Барселона водят преговори за продължение на контракта с португалския защитник Нелсон Семедо, съобщи El Mundo Deportivo. Преговорите са в напреднала фаза. Ръководството на каталунския клуб планира да удължи споразумението със Семедо до 2025 г. и да увеличи откупуващата клауза, която в момента е 100 млн. евро.

В края на юли се появи информация, че Барселона и Манчестър Сити работят по размяната на двама от своите бранители. Нелсон Семедо, който не оправдава очакванията на „Камп Ноу“, може да потегли към Манчестър, а в обратната посока да замине Жоао Кансело, който също не се справя толкова добре след трансфера си във Висшата лига. Няма да бъдат водени официални преговори между двата отбора до приключването на Шампионска лига.

26-годишният бранител премина в Барселона от Бенфика през лятото на 2017 г. за 35,7 млн. евро. Действащият му контракт е до лятото на 2022 г. През сезон 2019/2020 португалецът изигра 40 мача за Барса във всички турнири. Междувременно, Барселона се готви за сериозна чистка на състава (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички