Барселона продава халф за едва 10 милиона евро


Барселона продава халф за едва 10 милиона евро
Снимка: Guliver/GettyImages

1462 0

Ръководството на Барселона е близо до това да извърши странен ход. Според информация на "Мундо депортиво", бившият шампион е пред финализирането на изходящ трансфер, при който Иван Ракитич ще се завърне в бившия си тим Севиля. 

Каталунците обмисляха да се разделят с хърватина още през миналото лято, но тогава никой не искаше да плати повече от 40 милиона за халфа. "Блауграна" обаче е решила сега да пусне Ракитич срещу едва 10 милиона евро, което е странно поради факта, че играчът изигра 41 мача през изминалата кампания. В същото време Барселона едва ли ще търси негов заместник на трансферния пазар, което прави трансфера още по-странен. 

Самият полузащитник е дал съгласието си да се завърне в Андалусия, като желанието му е дори да завърши кариерата си там. Както е известно, той бе привлечен на "Камп Ноу" именно от Севиля през лятото на 2014 година срещу 18 милиона евро. 

Преди няколко седмици Барселона финализира продажбата на Артур на Ювентус, но сега се оказва, че клубът съди халфа за действията му след обявяването на трансфера (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички