Икер Касияс избягва да прави сравнения между Шави и Гуардиола


Икер Касияс избягва да прави сравнения между Шави и Гуардиола
Снимка: Getty Images

1180 0

Легендата на Реал Мадрид Икер Касияс присъства на откриването на новия сезон на Liga Genuine - първенство, организирано от Ла Лига за хора с трайни интелектуални и физически увреждания. 

Както обикновено се случва, обаче, вратарят бе помолен да коментира и случващото се във футболния свят. 

Ето какво отговори Касияс на въпрос от Мундо Депортиво за приликите между настоящия треньор на Барселона Шави Ернандес и бившия такъв Хосеп Гуардиола

„Всичко има процес, който става ясен и се анализира с протичането на мачовете. Шави дойде от Катар и има още много неща, които да изживее -  както добри, така и лоши."

Бившия капитан на Реал Мадрид винаги е бил в отлични отношения с бившия капитан и настоящ треньор на Барселона, за това и избегна да поставя под още по-голям натиск Шави, предвид успехите на Гуардиола. 

Касияс коментира и тежката загуба на "кралете" в Ел Класико:

„Във футбола живееш ден за ден и когато губиш, още повече срещу Барселона, получаваш критика. Хубавото е скоростта на сезона, защото има и други мачове. Сега това, което Реал Мадрид трябва да направи, е да се съсредоточи върху това, което предстои в двете останали за тях състезания.”

Въпреки резултата от неделя, Касияс вече сподели, че "белия балет" може да спечели Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички