Барселона ще направи всичко възможно, за да задържи Тер Щеген


Барселона ще направи всичко възможно, за да задържи Тер Щеген
Снимка: Getty Images/Guliver

2884 0

Отборът на Барселона няма да пусне своя вратар Марк-Андре Тер Щеген да си тръгне от клуба през лятото. Немският страж се присъедини към каталунците от отбора на Борусия Мьонхенгладбах през 2014-та година и се превърна в незаменим титуляр на вратата на „Блауграна“.

Според ‘Sport’ от Барселона са предложили на Тер Щеген договор до 2024-та година и 6 милиона паунда на година. Каталунците бързат да обвържат дългосрочно своя страж, тъй като интерес към него има от тима на Байерн Мюнхен. Заради пандемията от коронавирус обаче преговорите межди Барса и Тер Щеген са в застой. Ако шампионът на Испания и немския вратар все пак стигнат до споразумение, новият договор на футболиста ще влезе в сила от лятото на 2020-та година.

От „Камп Ноу“ вече са започнали да пресират агента на стража да накара своя клиент да подпише новия договор. Откакто се присъедини към Барселона преди 6 години, Тер Щеген записа 224 мача за клуба, в които спечели веднъж Шампионската лига, четири пъти Ла Лига и четири пъти Купата на краля. А ето кои са вариантите за нов вратар на Барселона, ако Тер Щеген напусне клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички