Барселона ще направи последен опит да привлече Лаутаро Мартинес


Барселона ще направи последен опит да привлече Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

4805 0

Испанският колос Барселона ще направи финален опит да привлече нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, съобщава Goal.com. Сайтът, пред който Лионел Меси разкри, че остава на "Камп Ноу", сега информира, че каталунците подготвят нова оферта за Лаутаро, която вероятно ще се окаже и последна.

Аржентинският нападател е основна трансферна цел пред "блаугранас" през това лято, а след решението на Меси да остане в отбора, ръководството на Барселона отново може да се фокусира върху привличането му. Според информациите, Мартинес ще бъде заместникът на Луис Суарес, който почти със сигурност ще напусне в посока Ювентус.

Само преди няколко дни от Интер заявиха, че трансфер на Лаутаро в Барселона няма да има. Въпреки това каталунците смятат да направят пореден опит да го привлекат в редиците си, но за тази цел ще трябва да подготвят сериозна трансферна сума за настоящия му отбор.

Междувременно стана ясно, че три английски гранда проявяват интерес към нападателя на Барселона Антоан Гризман (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички