Три клуба от Висшата лига с интерес към Антоан Гризман


Три клуба от Висшата лига с интерес към Антоан Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

1517 0

Клубове от Висшата лига имат интерес към атакуващия футболист на Барселона Антоан Гризман след решението на Лионел Меси да остане на „Камп Ноу“.

Френският национал е получил обещание от новия наставник на каталунците Роналд Куман, че ще заеме ролята на аржентинската звезда при евентуално негово напускане през лятото, но това се промени след изявлението на аржентинеца в петък, което сложи край на спекулациите около бъдещето му. 29-годишният Гризман пристигна миналата година за сумата от 107 млн. паунда от Атлетико Мадрид, но не оправдава очакванията.

Имайки предвид връщането на Филипе Коутиньо от наема в Байерн Мюнхен, както и това, че Куман вероятно ще дава повече шансове на Ансу Фати и Осман Дембеле, това оставя Гризман под въпросителна относно шансовете за титулярно място в „блаугранас“ през новия сезон. Ливърпул, Арсенал и Манчестър Юнайтед са сред отборите, които проявяват интерес към французина. Барса вече започна чистка в състава, разделяйки се с Иван Ракитич, който се върна в Севиля, като се очаква скоро Луис Суарес и Артуро Видал също да напуснат каталунския гранд. А какво решение са взели от Барселона за Филипе Коутиньо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички