От Интер: Трансфер на Лаутаро в Барселона няма да има


От Интер: Трансфер на Лаутаро в Барселона няма да има
Снимка: Getty Images/Guliver

1020 0

Спортният директор на Интер Пиетро Аусилио заяви, че Барселона са отправили запитване за нападателя Лаутаро Мартинес, но подобен трансфер вече не е възможен. Аржентинският реализатор бе свързван с трансфер на „Камп Ноу“ по-рано през тази година, най-вече по време на футболната пауза покрай пандемията от коронавирус.

Лаутаро имаше освобождаваща клауза в договора си до юли, но след изтичането ѝ от Интер са на мнение, че нападателят вече е непродаваем. „Имаше запитване от Барселона, но никога не сме водили преговори с тях. Той имаше клауза, която не беше задействана и от деня, в който тя изтече, считаме Лаутаро за непродаваем“, заяви Пиетро Аусилио пред „Скай Спорт Италия“. Той коментира и евентуален трансфер на Лео Меси в Интер. „Няма нищо подобно. Не знам откъде идват тези идеи. Ако говорим за Меси, няма клуб в света, който да не иска да подпише с него, но реалността е друга. Трябва да сме много внимателни и разумни на трансферния пазар“, добави Аусилио.

Именно Лионел Меси беше един от хората, които настояваха за привличане на сънародника му Лаутаро Мартинес в Барселона по-рано през годината. Каталунците виждаха Мартинес като дългосрочен заместник на Луис Суарес в атака, но сега изглежда, че такава сделка няма да се осъществи. А ето кой футболист на Барселона е близо до трансфер в Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички