Барселона - Севиля по ТВ: Къде да гледаме каталунци срещу "андалусийци"?


Барселона - Севиля по ТВ: Къде да гледаме каталунци срещу "андалусийци"?
Снимка: GettyImages

2515 0

Барселона приема Севиля в двубой от осмия кръг на Ла Лига. Каталунците ще опитат да си върнат първото място в класирането, окупирано от Жирона. Срещата е с начален час 22:00 ч. (българско време).

Формата на двата отбора

Актуалният шампион на Испания започна колебливо новия сезон в елита. Каталунците записаха 2 ремита в първите си 7 мача, но все пак са на едва 2 точки от върха, където е приятната изненада Жирона. Към момента "блаугранас" имат 17 точки и са трети. Втори е вечният съперник Реал Мадрид с един пункт повече.

Севиля от своя страна далеч не убеждава. "Червено-белите" изглеждат все още опиянени от поредния триумф в Лига Европа и постигнаха едва 2 успеха в 7 срещи от първенството. "Андалусийците" 12-ти, на 2 точки от зоната на изпадащите, но евентуален успех срещу Барса би могъл напълно да промени положението на отбора.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали 58 пъти. В 38 от тях каталунците си тръгват като победители. Само 8 пъти техният опонент постига успех, а 12 от двубоите завършват наравно. Последният такъв се състоя през февруари, когато "лос кулес" постигнаха класическа победа.

Къде да гледаме по ТВ?

Мачът между каталунците и "андалусийците" ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Max Sport 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Барселона - Севиля НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички