Реал Сосиедад - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Ла Лига?


Реал Сосиедад - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Ла Лига?
Снимка: GettyImages

1401 0

Барселона има ново предизвикателство пред себе си, а то се казва Реал Сосиедад. Каталунците гостуват на своя опонент днес (4 ноември) в мач от 12-ия кръг на Ла Лига.

"Блаугранас" ще търси задължителни три точки, тъй като иска да се съвземе и да се върне на победния път след поражението с 1:2 от Реал Мадрид в Ел Класико през изминалия уикенд. 

Реал Сосиедад обаче въобще не трябва да бъде подценяван. Момчетата на Иманол Алгуасил започнаха добре кампанията и се намират на петата позиция в класирането с актив от 19 точки - 5 по-малко от четвъртия Барса.

През изминалата кампания двата тима се срещнаха три пъти. Барса стигна до победа с 4:1 в Ла Лига като гост, а след това взе победата и за Купата на краля с минималното 1:0, но бе сломен от Сосиедад на "Камп Ноу" с 1:2 в испанския елит.

Къде да гледаме Реал Сосиедад - Барселона по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Хавиер Алберола ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят пък ще бъде предаван пряко в ефира на Max Sport 4. Разбира се Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички