Барселона се приближава до една от трансферните си цели


Барселона се приближава до една от трансферните си цели
Снимка: Getty Images

1757 0

Отборът на Барселона много скоро може да се сдобие с ново "бижу" в отбрана. Представители на "блаугранас" вече водят преговори с управата на Наполи за услугите на централния защитник Калиду Кулибали, информира испанското издание "SPORT".

Наставникът на каталунците Шави държи да бъдат привлечени бранители, като не е тайна, че той е голям почитател на Кулибали. Договорът на сенегалеца с Наполи изтича в края на сезон 2022/23, а все още няма официална информация дали двете страни преговарят за подновяването му.

"Transfermarkt" оценява бранителя на 35 милиона евро. Със сигурност от Барселона обаче ще опитат да привлекат футболиста за по-малко пари поради финансовите проблеми на клуба.

30-годишният защитник пристигна в Наполи през 2014 година и до ден-днешен е изключително постоянен в представянията си за италианците, записвайки 317 мача. Неслучайно сенегалецът грабна погледите на редица европейски грандове през последните години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона е много близо и до Роберт Левандовски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички