Барселона усеща желаната сума за Де Йонг, каталунците и Юнайтед с успешни преговори


 Барселона усеща желаната сума за Де Йонг, каталунците и Юнайтед с успешни преговори
Снимка: Getty Images

1443 0

Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането на Френки де Йонг от Барселона. Двете страни са имали нова среща през днешния ден, в която се забелязало значимо развитие, съобщава Sport. Каталунците желаят 80 милиона евро за младата звезда.

Всъщност се очертава Де Йонг да стане жертва на кризата в "блаугранас", тъй като единствената причина за продажбата е липсата на средства в клубната каса. През изминалите седмици се появяваха различни информации за случващото се, като дълго време се смяташе, че самият футболист не иска да напуска "Камп Ноу". 

Едно от малкото хубави неща за нидерландецът е новата заплата на Острова, която ще е осезаемо по-висока от тази в испанския гранд. Това обаче не се знае колко се харесва на собственици на "червените дяволи". Преди седмица Mirror разкри, че ръководните фактори на "Олд Трафорд" сериозно се съмняват, че това е добра сделка за клуба, имайки предвид параметрите й.

Вижте кой младок, преминал през Барселона, може да премине в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички