Барселона се отказа от Холанд? Лапорта с разочароващи за феновете думи


Барселона се отказа от Холанд? Лапорта с разочароващи за феновете думи
Снимка: Getty Images

2738 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта секна ентусиазма сред феновете, че през лятото може да бъде привлечен нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. Норвежкият голмайстор ще напусне германския клуб на 99% през лятото на 2022-ра година и каталунците бяха един от грандовете, демонстрирали интереса си.

Това, разбира се, накара феновете на отбора да мечтаят, че ще видят едно от най-горещите имена на пазара в техния любим отбор. Лапорта обаче сякаш направи много сериозен намек, че подобен трансфер към момента няма да се осъществи.

"Дори и да бяхме в най-добрата икономическа ситуация, има някои ходове, които не бихме предприели. Работим върху подобряването на отбора, искаме да правим сделки, но някои от тях са трудни.

Трябва да се спасим, подобрихме ситуацията, но трябва да се възстановим напълно икономически. Няма да сключваме сделки, които могат да поставят институцията под риск" - сподели Лапорта пред Eport3. По-рано пък се появиха информации, че Барселона разжалва несменяем титуляр в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички