Барселона се надъхва за Ел Класико с триумфиращия Лионел Меси на "Бернабеу" (СНИМКА)


Барселона се надъхва за Ел Класико с триумфиращия Лионел Меси на "Бернабеу" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1653 0

Битката за титлата в Ла Лига този сезон се очертава да е жестока до последния 38-и кръг на първенството. За момента Атлетико Мадрид е лидер в класирането с актив от 66 точки след 29 изиграни мача. Втори са Барселона с 65, а Реал Мадрид е на трета позиция с 63 пункта.

През идния уикенд предстои голямото дерби в испанския и световен футбол между Реал Мадрид и Барселона. Мачът е в събота /10.04./ от 22:00ч. българско време, а "Белия балет" ще бъде домакин в този епизод на Ел Класико. 

През есента на 2020 година Барселона загуби с 1:3 насред "Ноу Камп" и сега в клуба са пределно амбицирани да се реваншират пред феновете си и едновременно с това да откажат Реал от преследването на Атлетико Мадрид в Ла Лига.

Днес Барса сподели в официалната си страница във Фейсбук редица фотографии на триумфиращия Лео Меси на "Сантиаго Бернабеу" през годините. Аржентинският гений е №1 в класацията за най-много попадения в Ел Класико, разписвайки се 26 пъти от 2005 година насам.

Лионел Меси е изиграл и общо 19 мача на стадиона на Реал Мадрид, който в момента е в ремонт, и в тях е вкарал 15 гола, включително два пъти по две попадения и един хеттрик.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички