Властите в Испания разследват Неймар за многомилионни финансови измами


Властите в Испания разследват Неймар за многомилионни финансови измами
Снимка: Getty Images/Guliver

3603 0

 

Появи се нов проблем за бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар. Според Mundo Deportivo испанските власти разследват футболиста за финансови измами на стойност 35 милиона евро. Става въпрос за подозрение за укриване на данъци по време на четиригодишния престой на Ней в Барселона, както и за манипулации, свързани с трансфера му в Пари Сен Жермен.
Това съвсем не са първи подобни проблеми за Неймар, който е разследван в Бразилия за преминаването си от Сантос в Барселона заради бонус на стойност 40 милиона евро. Вчера базилецът се появи на рекламно събитие в Бразилия с нов имидж - изрусена коса.

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар е усилено спряган за завръщане в Испания, но бразилецът едва ли е останал доволен от последните новини на Перинейския полуостров. В момента в Испания тече разследване на местните власти тъкмо срещу бившата звезда на Барселона.

Според Mundo Deportivo испанските власти разследват Неймар за финансови измами на стойност 35 милиона евро. Подозира се, че бразилецът е укривал данъци по време на четиригодишния му престой на "Камп Ноу", както и за манипулации, свързани с трансфера му в ПСЖ.

Това не е първи случай, в който властите разследват бразилската звезда. Припомняме, че срещу Неймар се водеше подобно разследване и в Бразилия - относно преминаването му от Сантос в Барселона заради бонус на стойност 40 милиона евро. 

Междувременно Неймар "случайно" се показа в екип на Барселона (видео вижте тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички