Тен Хаг ще удари на камък в опита си да вземе Де Йонг от Барселона


Тен Хаг ще удари на камък в опита си да вземе Де Йонг от Барселона
Снимка: Getty Images

1767 0

Малко след като стана ясно, че Ерик тен Хаг поема Манчестър Юнайтед, в английските медии се появи информация, че той ще опита да привлече бившия си възпитаник в Аякс Френки де Йонг. Това обаче няма да е лека задача, съобщава журналистът Фабрицио Романо.

Причината за това е, че халфът на Барселона иска да играе в Шампионска лига. На "червените дяволи" ще им е трудно да участват в турнира наесен, тъй като в момента заемат шестото място във Висшата лига. Грандът от Манчестър се намира на 6 точки от зона "Шампионска лига", при условие че има мач повече от конкурентите си.

Наред с това, треньорът на каталунците Шави Ернандес не иска да се разделя с 24-годишния нидерландски национал. Според слуховете обаче ръководството на "блаугранас" ще се постарае да убеди Де Йонг да напусне, ако за него постъпи крупна оферта.

През сезона дотик халфът записа 43 мача за Барселона във всички турнири, в които вкара 4 гола и направи 5 асистенции. А ето кой трансфер на Юнайтед Тен Хаг вече одобри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички