Френки де Йонг в полезрението на ПСЖ


Френки де Йонг в полезрението на ПСЖ
Снимка: Getty Images

1643 0

Определено бъдещето на Френки де Йонг в Барселона е несигурно. Все по-често виждаме името на Роберт Левандовски да се свързва с отбора от "Камп Ноу", а Байерн Мюнхен определено няма да го пуснат без пари. 

Въпреки, че нидерландският халф пасва много добре на стила на игра, който налага Шави, една многомилионна оферта за него ще обърне плановете и Барселона ще преосмисли дали да не го продаде. 

Според различни френски медии, ПСЖ ще се присъедини към клубовете с примамливи преложения и вече е информирал обкръжението на играча, че ще се насочи към него, в случай че де Йонг приеме смяна на обстановката и Барса отвори вратата за трансфер.

Парижкият клуб вече имаше шанс да подпише с халфа през 2019 г. и се бореше да попречи на "каталунците". По това време нидерландецът избра спортния проект "Blaugrana" пред икономически превъзходна оферта от французите, тъй като желаеше да играе на " Камп Ноу". 

Междувременно вижте колко гласа събра Килиан Мбапе на президентските избори във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички