Барселона - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на Краля?


Барселона - Реал Сосиедад по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на Краля?
Снимка: Getty Images

8400 0

Тази вечер (25.01) от 22:00 часа Барселона приема отбора на Реал Сосиедад в 1/4-финален сблъсък за Купата на Краля. В предишната фаза на турнира каталунците отстраниха непретенциозния тим на Сеута, но сега ще имат много по-тежка задача.

Сосиедад се намира в отлична форма, като в последните си 7 двубоя във всички надпревари има само победи. Барса също е в подобна серия, като има две равенства - срещу Бетис за Купата, завършил 1:1 в редовното време и срещу Еспаньол в края на миналата година.

През този сезон двата тима вече играха един срещу друг. Още в началото на кампанията, когато Барса стигна до убедителна победа с 1:4 като гост. Тимът от Сан Себастиан е в незавидната серия от 26 поредни загуби на "Камп Ноу", като 24 от тях в Ла Лига и две за Купата.

Дуелът между двата отбора ще се излъчва пряко по телевизии като COSMOTE Sport, Digi Sport 3 (Румъния), L'Equipe, RTL (Франция), Sport 1 (Чехия), Sport 2 (Унгария), Tivibu Spor, TVP Sport, Veikkaus TV, Ziggo Sport Voetbal, но не и по български канал. Все пак ще можете да следите Барселона - Реал Сосиедад за Купата на Краля НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички