Барселона предлага на Агуеро заплатата му да зависи от представянето му


Барселона предлага на Агуеро заплатата му да зависи от представянето му
Снимка: Getty Images/Guliver

1382 0

Барселона има още условия към нападателя Серхио Агуеро, за да го привлече през лятото. Според "Спорт", ако иска да облече синьо-червената фланелка, аржентинецът трябва да намали заплатата си. Каталунците предлагат на звездата неговата заплата при тях да зависи от представянето му.

Каталунският вестник съобщава и че ръководството на клуба няколко дни е анализирало ситуацията и въпроса дали 32-годишният Агуеро трябва да бъде привлечен. Решението им е било, че трябва да го вземат, макар и с условия.

За да заиграе на "Камп ноу" обаче, нападателят трябва да направи голям компромис. Той трябва да откаже няколко по-изгодни предложения, сред които (според слуховете) е Ювентус. Италианският гранд се твърди, че предлагал на звездата 10 милиона евро годишно.

Барселона не може да предложи такава сума на аржентинеца, защото новото ръководство се опитва да съкрати бюджета за заплати. В клуба разчитат на това, че Агуеро мечтае да се върне в Испания, където носи екипа на Атлетико (Мадрид), преди да премине в Манчестър Сити. Освен това той много иска да поиграе със сънародника си и добър приятел Лионел Меси. А ето и другото условие на Барса към нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички