На фона на слуховете! Барселона постави цена на един от твърдите си титуляри


На фона на слуховете! Барселона постави цена на един от твърдите си титуляри
Снимка: Getty Images

2359 0

Ръководството на Барселона е поставило солидна цена на своя защитник Жул Кунде за предстоящия летен трансферен прозорец. Това идва на фона на сериозните слухове относно бъдещето на бранителя.

Има си цена!

Авторитетният журналист Жерард Ромеро информира, че каталунците са готови на преговори за своя играч при оферти от порядъка на 90 млн. евро.

Французинът и каталунците

24-годишният Кунде се установи като твърд титуляр в състава на Шави след пристигането си на "Камп Ноу" от Севиля за сумата от 50 млн. евро миналото лято. Той замени Серхи Роберто на десния бек, записвайки 1 гол и 6 асистенции в 38 мача във всички турнири през настоящата кампания и помагайки на тима да триумфира в Ла Лига и Суперкупата на Испания.

Неговият договор с "лос кулес" е до юни 2027 г. Преди да акостира в Испания, защитникът бе сериозно свързван с евентуално преминаване в Челси. Към момента обаче няма данни "сините" да се възобновили интереса си към състезателя.

Въпреки интереса и поставената цена, "блаугранас" не са склонни да поставят французина на пазара и дори са готови на разговори с агента му за нов договор с подобрени условия.

Какво е мнението на самия Кунде по въпроса и какво не му харесва на "Камп Ноу"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички