Барселона планира да открадне трансферна цел на Реал Мадрид


Барселона планира да открадне трансферна цел на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

10807 0

Ръководството на Барселона работи усилено, за да изгради почти нов отбор за новия сезон. През тази кампания каталунците нямаха проблем, за да спечелят титлата в Примера Дивисион, но не така седяха нещата в Шампионска лига, където тимът отпадна в 1/2-финалите.

По-рано през сезона бе обявен трансфера на Френки де Йонг от Аякс, а се очаква в най-скоро време и капитанът на холандския тим Матайс де Лихт да поеме към "Камп Ноу". Днес пък трансферната цел на каталунците от миналото лято Антоан Гризман обяви, че напуска Атлетико Мадрид след края на сезона и на 99% е сигурно, че ще поеме към испанския шампион.

Сега в каталунската столица планират не просто поредния трансфер, а и сериозен удар по големия съперник Реал Мадрид. "Tuttosport" пише, че в Барса са готови да продадат Иван Ракитич, с което да съберат нужната сума и да привлекат Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Изданието пише, че тимът от "Камп Ноу" ще предложи за световния шампион с Франция 130 милиона паунда, което е с около 30 милиона повече от това, което Реал Мадрид е готов да предложи.

ЛЕГЕНДА НА ЮНАЙТЕД: ПОГБА ЩЕ СИ ХОДИ, САНЧЕС ДОЙДЕ САМО ЗА ПАРИТЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички