Легенда на Манчестър Юнайтед: Погба ще си ходи, Санчес дойде само заради парите


Легенда на Манчестър Юнайтед: Погба ще си ходи, Санчес дойде само заради парите
Снимка: Getty Images/Guliver

4379 0

Въпросителните около Манчестър Юнайтед са много след края на един от най-неуспешните сезони в историята на клуба. "Червените дяволи" не успяха да влезнат в Топ 4 и няма да играят в Шампионска лига през новия сезон, а показаното от голяма част от играчите в хода на кампанията, се приема като умишлено от голяма част от феновете.

Легендата на тима Патрис Евра пък има много любопитен коментар, който сподели пред "Sky Sports".

"Не искам да обвинявам всички играчи, защото смятам, че някои от тях дори не знаят какво правят там. Мисля, че Пол Погба ще напусне през лятото. Когато игаеш в един отбор, трябва да усещаш любов, да си отдаден. Ако Пол реши да остане още година, или няколко години, той ще бъде заобичан от феновете, защото дава всичко за клуба. Не се опитвам да го защитя.

ЕТО КАКВО "ПРИЗНАНИЕ" ПОЛУЧИ САНЧЕС ОТ ФЕНОВЕТЕ НА МАН ЮНАЙТЕД

Има и играчи, които идват в Манчестър Юнайтед само заради парите. Нямам нищо против Алексис Санчес, но когато разбрах какъв е договорът му, разбрах, че историята, че имиджът на клуба е тръгнал надолу. Имаше оферта и от Манчестър Сити, те предлагаха по-малко пари, но щеше да играе по-хубав футбол от този в Юнайтед. Съжалявам, че го казвам, но Сити играе по-хубав футбол в момента, а Хосеп Гуардиола щеше да го направи още по-добър играч.

Искам да знам каква е истинската причина да избере Юнайтед? Само не казвайте, че е бил фен на отбора от дете. Става въпрос или за пари, или за това, че е искал да вземе тениската с №7 и да бъде голямата звезда в отбора", споделя Евра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички