Интер постави условието си пред Лаутаро Мартинес, за да го пусне в Барселона


Интер постави условието си пред Лаутаро Мартинес, за да го пусне в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

3034 0

Преговорите между Барселона и Интер за Лаутаро Мартинес със сигурност не вървят никак лесно. Двете страни не отстъпват от своите изисквания и постоянно излизат нови условия. Едно от тях е поставено от "нерадзурите".

За да стане сделката факт, то аржентинецът трябва първо да пусне молба за трансфер. В противен случай клубът няма да пусне нападателя, докато не бъде активирана неговата откупна клауза, съобщава La Gazzetta dello Sport. Собствениците на Интер са категорични в намерението си да изградят един силен отбор и затова напускането на една от звездите им не влиза в плановете.

От клуба са помолили Мартинес и обкръжението му да изяснят намеренията си - дали би подписал нов договор с клуба при по-добри условия, или иска на всяка цена да напусне. В Интер все пак мислят и за първокласен заместник при положение, че Мартинес напусне. Както вече е ясно откупната клауза, която е записана в договора на Лаутаро Мартинес с Интер възлиза на 111 милиона евро. Наскоро се появи информация, че Барселона е предложила страхотна годишна заплата на нападателя - вижте каква. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички