Барселона може да се подсили с мощно трио на Манчестър Сити


Барселона може да се подсили с мощно трио на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

4401 0

Защитникът Ерик Гарсия и нападателят Серхио Агуеро не са единствените футболисти на Манчестър Сити, които са разбудили интереса на Барселона. Каталунският клуб се интересува и от други трима футболисти на актуалния английския шампион, съобщават английски и испански медии.

Според Sky Sport Барселона има желание да привлече крилото Рахийм Стърлинг и може да включи в евентуална сделка за него няколко свои футболисти. Атакуващият футболист е сред играчите на Сити, за които се твърди, че не са доволни от положението си на "Етихад" и през лятото може да напуснат.

Каталунският клуб се интересува и от други двама играчи на "гражданите" - Рияд Марез и Илкай Гюндоган. Агентът на алжиреца е предложил клиента си на испанския гранд, тъй като той изявил желание да напусне заради плановете на Хосеп Гуардиола да купи Хари Кейн и Джак Грийлиш.

Агентът на Гюндоган също се е свързал с Барселона, за да обсъдят евентуално сътрудничество. Представители на "блауграна" са се срещнали и с двамата агенти, твърди вестник "Спорт". А кой английски клуб може да ги изпревари за Стърлинг вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички