Атлетико Мадрид и Манчестър Сити готови да разменят футболисти за по 70 млн. евро


Атлетико Мадрид и Манчестър Сити готови да разменят футболисти за по 70 млн. евро
Снимка: Снимки: Getty Images/Guliver, колаж: SportLive

1181 0

Шампионите на Испания и Англия - Атлетико Мадрид и Манчестър Сити, може да осъществят размяна на футболисти по време на летния трансферен прозорец, съобщава авторитетното британско издание The Times. Саул Нигес може да заиграе в Англия, а в обратна посока да се отправи Бернардо Силва.

Очаква се сделката да бъде оформена не като размяна, а като два отделни трансфера, за да може клубовете да избегнат нарушение на финансовия феърплей. Отбелязва се, че Атлетико оценява Саул на 70 млн. евро. На сходна цена се оценява и Бернардо Силва.

По-рано тази година имаше съобщения, че Манчестър Сити може да продаде Силва през лятото, за да си осигури средства за покупката на нов нападател. Кандидат за Саул е и Ювентус. Контрактът на 26-годишния Бернардо Силва с Манчестър Сити е до 2025 г. Споразумението на Саул, който също е на 26 години, е до 2026 г.

Наскоро се появиха информации, че интерес към Саул проявява и немският шампион Байерн Мюнхен, който е готов да извади колосална сума за играча (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички