Барселона - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от "Камп Ноу"?


Барселона - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от "Камп Ноу"?
Снимка: Getty Images

8412 0

Тази вечер от 22:30 стадион "Камп ноу" е домакин на приятелски мач между Барселона и Манчестър Сити с благотворителна насоченост. Приходите от него ще отидат за борба с амиотрофичната латерална склероза - прогресивна, фатална болест.

Каталунците започнаха стабилно сезона в Ла Лига, завършвайки 0:0 с Райо Валекано на старта и побеждавайки Реал Сосиедад с 4:1 във втори кръг. Тимът на Шави Ернандес е на пета позиция в класирането, изоставайки от топ 4 с 2 точки.

Големият кадрови проблем на Шави е, че все още не може да разчита на звездното си попълнение Жул Кунде. Защитникът не може да бъде картотекиран, тъй като за неговата заплата е нужно да се освободят средства в бюджета на клуба.

Манчестър Сити започна сезона със загуба от Ливърпул в Суперкупата на Англия. След това тимът изигра 3 мача във Висшата лига, където успя да победи Уест Хем (2:0) и Борнемут (4:0), а с Нюкасъл завърши наравно (3:3). "Гражданите" са втори в класирането със 7 точки.

Барселона няма загуба в последните си 9 срещи, а Сити - в 3. За последно двата тима се срещнаха през ноември 2016 година. Двубоят в груповата фаза на Шампионска лига завърши с успех с 3:1 за англичаните. Двубоят Барселона - Манчестър Сити ще бъде предаван пряко по Max sport 4. А ето с каква цена Сити отказа Барса от Бернардо Силва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички