"От това ме заболя много" - Рики Пуч изказа мъката си след напускането на Барселона


"От това ме заболя много" - Рики Пуч изказа мъката си след напускането на Барселона
Снимка: Getty Images

3623 0

Бившият футболист на Барселона Рики Пуч заяви, че се е почувствал наранен, след като клубът го бе оставил да тренира сам преди осъществяването на трансфера му в американския Лос Анджелис Галакси.

23-годишният халф изненадващо премина в Мейджър Лийг Сокър и подписа договор до края на 2025 година и сега е на мнение, че на "Камп Ноу" принуждават футболистите да напуснат, поставяйки ги под напрежение.

"Донякъде разбирам позицията на клуба - те искат да поставят напрежение върху играчите, за да напуснат, но има и други начини да постигнеш същия резултат. За мен бе много трудно да стоя в Барселона (б.р. - докато съотборниците му бяха на лятно турне в САЩ), да тренирам сам или с още четирима футболисти, които бяха в същата ситуация", заяви Пуч пред "Fox".

"След 7 години в този клуб... да бъда в Барселона, докато останалите са в Лос Анджелис и играят мачове, е, истината е, че от това ме заболя много", не скри младокът и допълни: "Ситуацията бе трудна и понякога трябва да се взимат решения. Клубът взе това решение, но аз не съм съгласен с него".

Вижте още: "Интересът на Барса е реален": Треньорът на Виляреал коментира бъдещето на Хуан Фойт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички