Барселона иска един от титулярите на Манчестър Сити


Барселона иска един от титулярите на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

30191 0

Тимът на Барселона се надява да се възползва от наказанието на Манчестър Сити да не участва в европейските клубни турнири, като каталунците са набелязали бранителя Аймерик Лапорт за бъдещо попълнение в тима съобщава „Ел Мундо Депортиво“. Според информацията бранителят, който ще навърши 26 години през месец май, има желание да играе в Шампионската лига и това дава сериозно предимство на Барселона в осъществяването на този трансфер.

Манчестър Сити бяха наказани да не участват в турнирите на УЕФА в следващите два сезона заради нарушение на финансовия феърплей, въпреки че това решение може да бъде обжалване. Все пак вероятността „гражданите“ да не играят в Шампионската лига през следващия сезон остава сериозна. Лапорт се присъедини към Манчестър Сити през януари 2018г. за сумата от 65 милиона евро, като през миналата година подписа нов договор с клуба.

Барселона имат желанието да вземат нов централен бранител, след като Жерар Пике е вече на 33 години, а Самуел Юмтити често има проблеми с контузии. А ето какви добри новини получиха феновете на каталунците в последните дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички