Барселона иска да си върне играч, който вече два пъти е продавал преди това


Барселона иска да си върне играч, който вече два пъти е продавал преди това
Снимка: Getty Images/Gulliver

1511 0

Барселона се оглежда за привличането на крилото на Хетафе Марк Кукурея, като при трансфер това означава, че ще се стигне до трети негов престой на "Камп Ноу". 21-годишният напусна каталунците през зимата в посока Хетафе, но според Marca младокът е отворен за завръщане.

Това ще бъде вторият път за две години, в който той прекарва по-малко от година далеч от Барселона, след напускането заради Ейбар през 2019 година и връщането му миналото лято в испанския шампион. Кукурея може да играе и на левия бек, където Жуниор Фирпо не успява да впечатли достатъчно и Жорди Алба продължава да е избор номер 1.

Връщането на играча със сигурност ще повлияе нагтивно на Хетафе, който прави забележителен сезон до момента и се бори за място, осигуряващо участие в Шампионска лига догодина.  Тимът на Наполи също е набелязал играча, като президентът на испанците твърди, че неговият колега Аурелио Де Лаурентис му звъни "на всеки три дни". А към коя звезда от френската Лига 1 проявява интерес Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички