Кой е единственият играч, който винаги изумява Лионел Меси на терена?


Кой е единственият играч, който винаги изумява Лионел Меси на терена?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3134 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси не е много по комплиментите, но когато го направи, то знаем, че със сигурност е заслужено. Аржентинецът никога не е криел своето очарование от Андрес Иниеста, като в биографията на испанеца споделя, че винаги е оставал изумен от него на терена.

От 2004 до 2018 година двамата се насладиха на много съвместни успехи в каталунския клуб. Те спечелиха 8 пъти титлата в Ла Лига, както и 4 пъти Шампионска лига. "Когати си хлапе и играеш на улицата, научаваш неща, които след това са ти много полезни. Свикваш да играеш с по-големи от теб играчи и не променяш стила си - просто играеш по своя начин. Андрес и аз сме много сходни в това, че и двамата използваме много тялото си, за да избегнем опонентите си, но той има нещо, което винаги ме е учудвало", споделя Меси.

"Винаги има един момент, в който си мислиш, че стигаш до него и вече ще вземеш топката от крката му, но просто не успяваш. Той не е много бърз, но има способността винаги да се измъкне от теб, което е от техниката", допълва аржентинецът. А кои са позволените и непозволени нетрадиционни опити, с които играчи са се опитвали да спрат Лионел Меси - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички