Барселона иска 70 милиона за звездата си в нападение, Тотнъм е силно заинтересован


Барселона иска 70 милиона за звездата си в нападение, Тотнъм е силно заинтересован
Снимка: Getty Images

14310 0

Английският гранд Тотнъм има сериозен интерес към привличането на Рафиня от Барселона. "SPORT" информира, че лондонският гранд следи дълго време бразилеца и е готов да се подсили с него още през зимния трансферен прозорец, а на "Камп Ноу" вече мислят и за предстоящата оферта.

Колко ще иска Барселона?

Гореспоменатото издание информира, че управата на "блаугранас" се надява да получи оферта от близо 70 милиона евро за бразилеца. От другата страна, Тотнъм не е готов да плати подобна сума и се надява да се стигне до сделка за 35 милиона.

Целта на "шпорите" е да подпишат с класен нападател, който да повиши качеството на отбора на Анте Постекоглу, който се представя добре във Висшата лига през настоящата кампания.

При евентуална сделка, то това ще означава, че Рафиня ще се върне обратно на Острова. Припомняме, че през лятото на 2022 година той акостира в Каталуня, след като Барса го взе от Лийдс за сумата от 50 милиона паунда.

26-годишното крило помогна с изявите си на Шави и каталунците да спечелят Ла Лига през сезон 2022/23. Той също така бе ключов и за постигнатия успех за Суперкупата на Испания, където на финала бе победен Реал Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Барса отчаяно иска да се завърне в "блаугранас".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички