24-годишен бразилец ще решава проблемите на Барселона в полузащитата, но цената може да е пречка


24-годишен бразилец ще решава проблемите на Барселона в полузащитата, но цената може да е пречка
Снимка: GettyImages

3686 0

Барселона поглежда към италианската Серия А в търсене на полузащитник. Каталунците са си харесали 24-годишен бразилец и дори са готови с офертата, която обаче на фона на финансовите проблеми, може да се окаже проблемна.

Трансферен удар от Барса?

Според "Calciomercato" "блаугранас" са се насочили към Едерсон от Аталанта. Шави е на мнението, че уменията на бразилеца могат да паснат на неговия игрови стил на "Камп Ноу". Според информацията каталунците готвят оферта от 45 милиона евро, с която ще опитат да го привлекат. Бразилецът има договор с Аталанта до края на сезон 2025/26.

Едерсон доби популярност със своя хъс, визия и движение на топката. Той се превърна в стълб в халфовата линия на Аталанта през сезона. Може да се похвали с 16 мача за италианския клуб през кампанията, в които е вкарал 5 гола и се е отчел с 1 асистенция във всички турнири.

Припомняме, че опциите пред Шави в полузащитата не са огромни, а освен това Френки де Йонг получи неприятна травма, от която трябваше да се възстанови бързо, но все още няма конкретна дата за неговото завръщане.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Деко разкри дали Ансу Фати ще се завърне в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички