Барселона трепери: Може да загуби Марк-Андре тер Стеген за дълго време


Барселона трепери: Може да загуби Марк-Андре тер Стеген за дълго време
Снимка: GettyImages

1883 0

Един от лидерите на Барселона Марк-Андре тер Стеген ще напусне лагера на националния отбор на Германия поради контузия в гърба, потвърди селекционерът Юлиан Нагелсман.

Барса остава без лидера си?

31-годишният страж е един от редовните играчи на Маншафта през последните години, записвайки 38 мача за националния отбор. Той обаче няма да може да играе в приятелските мачове срещу Турция (18 ноември) и Австрия 3 дни по-късно.

"Марк-Андре тер Стеген ще пропусне и двата мача поради остра болка в гърба. Вероятно той ще се върне в Барселона утре сутринта. Работата е там, че той няма да може да играе или да тренира", заяви Нагелсман.

Все още няма потвърждение за тежестта и степента на контузията на Тер Стеген, но според медиите в Германия той ще бъде известно време извън терените. Вратарят е редовен в титулярните 11 на Шави през настоящата кампания, записвайки 17 участия в различни състезания, като може да се похвали с осем сухи мрежи.

Миналият сезон може би беше един от най-добрите за Тер Стеген, откакто премина в Барселона от Борусия Мьонхенгладбах през 2014 година. Той игра във всеки един мач от Ла Лига, като запази 26 чисти мрежи и допусна само 18 гола, а каталунците спечелиха първата си титла в лигата под ръководството на Шави.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще видим ли Ансу Фати обратно в Барса? Деко даде отговор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички