Разкритие: Футболист на Ливърпул мечтае за трансфер в Барселона


Разкритие: Футболист на Ливърпул мечтае за трансфер в Барселона
Снимка: GettyImages

6896 0

Офанзивният футболист на Ливърпул Луис Диас би осъществил детската си мечта, ако отиде да играе в Барселона - това разкри бащата на колумбийския национал.

Луис Мануел направи този коментар, след като синът му вкара и двата гола във вратата на Бразилия за обрата от 0:1 до 2:1 в ранните часове на 17-и ноември (българско време).

"Истината е, че в момента знам много малко за Барселона. Но пък знам, че Луис е лоялен фен на клуба от малък и му е мечта да отиде там", заяви бащата на 26-годишния нападател, цитиран от "Goal".

"За момента бих искал да благодаря на Порто и на Ливърпул за начина, по който го посрещнаха в своите редици. Луис е играч, който лесно се адаптира - заради своя характер, скромност, заради начина, по който работи. Слава Богу, той е много дисциплиниран. Не би имало никакъв проблем, ако отиде в Барселона, защото това е топ отбор, който е един от най-добрите в света", каза още Луис Мануел.

*Договорът на Луис Диас с Ливърпул е до лятото на 2027-а година, а порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 75 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 36-годишен нападател отчаяно иска да се върне в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички