Барселона и Бартомеу с нов провал на трансферния пазар


Барселона и Бартомеу с нов провал на трансферния пазар
Снимка: Getty Images/Guliver

2889 0

Ръководството на Барселона отново демонстрира, че си прави "сметки без кръчмар", след като трансферът на Мемфис Депай на "Камп Ноу" е пред пълен провал. Причината за това е фактът, че каталунците са се забавили прекалено около сделката и дори не са влезли в директен контакт с ръководството на Лион, което от своя страна не мисли да преговаря за напускането на нидерландския ас. 

Президентът на Лион Жан-Мишел Ола е категоричен, че времето за трансфери е изтекло и няма как в този момент "хлапетата" да се разделят със своя капитан, независимо че е с изтичащ договор. 

"Мемфис можеше да си тръгне през август, но сега трябва да остане с нас през целия сезон. В противовес с това, което четох, не е имало преговори с Барса. Не мисля, че Лион иска да загуби своя капитан след този сезон", заяви президентът на Лион, цитиран в испанското издание "Mundo Deportivo". 

Не е изключено това да е тактика от страна на Ола, тъй като минималната сума, която Лион беше поставил на своя капитан беше 30 милиона евро, докато в Барселона смятаха, че срещу едва 15 милиона евро ще могат да си осигурят услугите на бившия ас на Манчестър Юнайтед. 

Новият треньор на Барселона Роналд Куман пък със сигурност губи вече търпение относно селекцията, тъй като Депай е една от големите му цели преди края на трансферния пазар, а на всичкото отгоре специалистът все още не е взел цел №1, което доведе и до напрежение между Куман и Барселона (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички