Барселона пресира Ман Юнайтед за португалски национал


Барселона пресира Ман Юнайтед за португалски национал
Снимка: Getty Images

2008 0

Барселона има много сериозно желание да се подсили с бранителя на Манчестър Юнайтед – Диого Далот, като за целта ще отправи оферта за португалеца през следващото лято. 23-годишният Далот беше първи избор на десния бек при Оле Гунар Солскяер преди норвежецът да бъде уволнен през ноември, а наследникът му – Ралф Рангник, го замени с Аарън Уан-Бисака.

Далог все пак запази титулярното си място през този сезон при Ерик тен Хаг, като до момента има 10 мача за Юнайтед, в които е направил две асистенции. Договорът на 24-годишния защитник с английския клуб изтича в края на този сезон, а към този момент няма никакви индикации за подновяването му.

Манчестър Юнайтед все пак има опция да удължи собственоръчно договора на футболиста, но тепърва предстои да се разбере дали клубът от „Олд Трафорд“ няма да поиска засилване в тази зона от терена.

Барселона има интерес към Далот, който датира от миналото вече лято, но до сделка не се стигна, а „блаугранас“ взе Ектор Бейерин от Арсенал. Според каталунските медии Шави лично е пожелал Далот и дори Барса е предложил 25 милиона евро за играча на Юнайтед, но офертата веднага е била отклонена от „червените дяволи“.

Далот е юноша на Порто и представлява португалския гранд в осем сезона преди да премине в Ман Юнайтед през 2018-а. А с кой трансфер се "прецака" Барса, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички