Без да се бави: Томас Тухел обединява сили с четирима възпитаници от Челси в Байерн


Без да се бави: Томас Тухел обединява сили с четирима възпитаници от Челси в Байерн
Снимка: Getty Images

7406 0

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не губи и минута на новия си пост, като вече е хвърлил око на четирима от бившите си възпитаници в лондонския гранд Челси, твърди британското издание "Express".

И четиримата футболисти на Челси бяха използвани много от германския специалист по време на престоя му на "Стамфорд Бридж", а според изданието Тухел има желание да продължи работата си с тях. Става дума за Мейсън Маунт, Кай Хаверц, Едуард Менди и Кристиан Пулишич.

Ситуацията около четирите звезди

Маунт продължава да води преговори с управата на "сините" за нов договор, но двете страни така и не успяват да се разберат около заплащането на младия британец. Кай Хаверц пък в момента се намира в чудесна форма и мнозина смятат, че в Челси няма да се разделят с него.

Същото обаче не се отнася за Менди и Пулишич. С появата на Потър сенегалският страж бе изпратен на резервната скамейка, тъй като британският наставник предпочита Кепа Арисабалага. Пулишич пък не се радва на много игрово време и има най-различни информации, че недоволства от този факт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обамеянг е готов на компромис, за да се върне в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички