Азар се изповяда и отсече: Все още мечтая да играя за Реал Мадрид


Азар се изповяда и отсече: Все още мечтая да играя за Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

1789 0

Белгийската звезда на Реал Мадрид Еден Азар даде екслузивно интервю пред VTM Nieuws. В него той отсече, че желанието му е да изпълни договора си с „лос бланкос“. Азар акостира на „Сантяго Бернабеу“ през лятото на 2019 година от Челси. Обвързан е с кралете до 30 юни 2024 година.

Първите ми три сезона в тима не минаха добре, но искам да покажа на всички това, на което съм способен. За мен винаги е било мечта да играя за Реал Мадрид и продължава да е така. Желанието ми не се е променило“, обяви Азар пред белгийската телевизия.

Надявам се никога повече да не се контузвам. Искам да дам всичко от себе си за отбора и да обърна нещата, които ми се случиха. Искам да играя футбол тук и да печеля титли. Целта ми е да бъда важна фигура за тима“, продължи той.

В момента се чувствам добре. Играх срещу Кадис, но все още ми липсват повече игрови минути на терена. Глезенът ми е добре. Така че се отправям към финала в Шампионската лига с добро чувство“, добави още Азар.

Финалът в най-престижния европейски клубен турнир е на 28 май в Париж. Азар ще бъде на линия за мача, ако Карло Анчелоти реши да му гласува доверие.

Иначе белгиецът е желан от няколко отбора извън Испания. Интерес към него има от клубове от Висшата лига, като най-напористи са от Арсенал.

А ето какво обяви Карло Анчелоти за бъдещето на Азар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички