Атлетико Мадрид отново разочарова в Испания - този път срещу последния Еспаньол


Атлетико Мадрид отново разочарова в Испания - този път срещу последния Еспаньол
Снимка: Getty Images/Guliver

1153 0

Отборът на Атлетико Мадрид продължава да се представя колебливо в Испания, като този път "дюшекчиите" се спънаха срещу борещия се за своето оцеляване и последен в класирането в Ла Лига - Еспаньол. Столичани стигнаха само до равенство 1:1 в Каталуния, за да си развалят настроението преди важните двубои със Севиля и Ливърпул.

В средата на първото полувреме Стефан Савич си отбеляза автогол за "дюшекчиите", с което Еспаньол поведе в резултата. Още в началото на втората част обаче Атлетико успя да изравни след брилянтен гол на Саул. Малко по-късно Алваро Мората направи фрапантен пропуск пред вратата на "папагалчетата", нацелвайки на два пъти гредата.

В крайна сметка Атлетико не успя да се добере до пълен обрат в срещата и се задоволи само с точка срещу 20-тия в подреждането Еспаньол. Домакините вече са с 20 точки - на пет пункта от спасителното 17-о място, докато мадридчани са четвърти с 44 точки - на две точки от третия Севиля, но и само с една пред петия Реал Сосиедад, който е с мач по-малко.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички