Атлетико Мадрид "избухна" и писа "Отличен (6)" на десет от Севиля


Атлетико Мадрид "избухна" и писа "Отличен (6)" на десет от Севиля
Снимка: Getty Images

1346 0

Атлетико Мадрид стигна до безценен успех с 6:1 над Севиля в мач от 24-ия кръг на испанската Ла Лига. Момчетата на Диего Симеоне надвиха 10 души от противниковия тим и бетонираха мястото си в топ 4.

Резултатът бе открит в 23'. Мемфис Депай бе изведен от Антоан Гризман и успя да вкара от непосредствена близост. 3 минути по-късно отново Депай бе точен и удвои преднината на "рохибланкос".

Папе Гей изведе Юсеф Ен Несири, който върна едно попадение за 2:1. Малко след почивката обаче Антоан Гризман получи пас от Коке и с чудесен удар от дистанция върна преднината от два гола за "дюшекчиите".

Атлетико продължи да играе със спокойствие и Яник Ферейра Караско се разписа на празна врата в 69'. Севиля тотално капитулира, когато Алваро Мората направи резултата 5:1 в 76'. Папе Гей пък получи втори жълт картон в 80' и бе принуден да напусне терена. 

Крайният резултат (6:1) оформи Алваро Мората. Испанецът бе на правилното място в точното време, за да отбележи втория си гол за вечерта и сложи край на мъките на Севиля.

Атлетико е на третата позиция в испанския елит с 45 точки, а Севиля е на 16-то място с актив от 25 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички