Атлетико дава двама, за да вземе Лаказет


Атлетико дава двама, за да вземе Лаказет
Снимка: Getty Images/Guliver

3076 0

Атлетико Мадрид продължава да настоява за привличането на нападателя на Арсенал Александър Лаказет и е готов да предложи Тома Лемар и Витоло в замяна. Идването на Габриел Мартинели и Еди Нкетия в Северен Лондон може да допринесе за напускането на французина, като „дюшекчиите“ имат намерение да „жертват“ двама от ненужните играчи в състава, за да вземат реализатора на „артилеристите“.

Лемар бе свързван с преминаване в Арсенал в миналото и сега „Марка“ твърди, че той и Витоло могат да бъдат предложени на английския тим в опит да бъде взет Лаказет. Бившият футболист на Монако бе рекордната покупка на Атлетико, когато дойде срещу 60 милиона евро от „монегаските“ през 2018-та година. 24-годишният Лемар не е титуляр в тима на Диего Симеоне, като нито успя да вкара, нито да асистира за попадение през тази кампания, което допълнително засилиха слуховете за неговото напускане. Витоло се присъедини към „дюшекчиите“ от Севиля през 2017-та година, но така и не успя да покаже формата от периода си при „андалусийци“ и регистрира едва 62 мача в рамките на 3 сезона в Ла лига за тима.

Още през януари месец „Марка“ съобщи за интерес от страна на тима на Диего Симеоне към Александър Лаказет, но до сделка така и не се стигна. Има сериозни съмнения около бъдещето на Диего Коща в испанската столица и именно френският нападател може да се окаже неговият заместник. А ето кой друг европейски гранд също проявява интерес към Лаказет.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички