Солово попадение на Мартинели бе избрано за най-добро за сезона в Арсенал (ВИДЕО)


Солово попадение на Мартинели бе избрано за най-добро за сезона в Арсенал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2431 0

Попадението на нападателя Габриел Мартинели срещу Челси бе избрано за най-добро в тима на Арсенал за изминалата кампания. Младият бразилец се разписа в лондонското дерби на „Стамфорд бридж“ в средата на януари за равенството 2:2 в мач от Висшата лига.

Голът на Габриел Мартинели бе забележителен, тъй като започна от половината на Челси. След изпълнение на ъглов удар топката бе изчистена от бранител на лондончани и попадна в бразилския нападател, който стартира от собственото си наказателно поле. Мартинели пробяга почти целия терен, за да стигне до вратата на Челси и да реализира. Един от най-запомнящите се моменти при гола е подхлъзването на Н‘голо Канте, който падна в центъра на терена и само изгледа минаващия покрай него нападател на Арсенал.

19-годишният Мартинели записа силен дебютен сезон за „артилеристите“, като успя да се отчете с 10 попадения в 26 мача във всички турнири през настоящия сезон. Бразилецът пропусна финалния етап от кампанията за Арсенал, след като получи травма в областта на коляното и ще отсъства до декември. А ето кой футболист може да стане съотборник на Габриел Мартинели съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички