Ас на Ливърпул: Често изглежда, че Меси играе срещу манекени


Ас на Ливърпул: Често изглежда, че Меси играе срещу манекени
Снимка: Getty Images/Guliver

1703 0

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд изказа ласкави думи за капитана на Барселона Лионел Меси. Той описа какво е за един защитник да играе срещу единия от играчите, считани за най-добрите в света.

"Дори да е далеч от топката, вие винаги мислите за него. Вашият отбор се опитва да играе своята игра, да атакува, но ти винаги имаш предвид Меси, защото ако топката стигне до него, всичко може да се случи, навсякъде на терена. Дори той да не гледа във вашата посока, винаги сте фокусирани, защото той може да види това, което ти не виждаш. Трябва да се опиташ да го следиш из целия терен", коментира Александър-Арнолд, цитиран от Goal.com.

"Той забелязва нещата по-бързо от всеки друг, може да прочете действията на защитника и просто да премине през тях, сякаш ги няма на терена. Често изглежда, че сякаш той играе срещу манекени. Не съм виждал нищо, което той не може да направи, затова е най-добрият играч в света", допълни играчът на мърсисайдци. А ето какъв "знак" видяха феновете, че Меси ще играе в Манчестър Сити догодина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички