Антоан Гризман "захапа" Реал Мадрид преди дербито с Атлетико за Купата на Краля


Антоан Гризман "захапа" Реал Мадрид преди дербито с Атлетико за Купата на Краля
Снимка: Getty Images

3535 0

Въпросът с билетите за Реал Мадрид - Атлетико за 1/4-финала от Купа на Краля възмути феновете на "дюшекчиите". "Белият" клуб отпусна само 334 билета за гостувашия тим, недостатъчен брой за повече от 4000 заявки. Реал достави още един пакет от около 150 безплатни билети, които не се продават на фенове. Антоан Гризман реагира чрез социалните мрежи. "Уф, каква глупост", коментира иронично той.

Реал Мадрид прие правото си да раздава билетите, както смята за подходящо, тъй като в турнира за Купата няма минимум, какъвто е например в Шампионската лига, където домакинът трябва да запази 5% от капацитета за посетителя.

Освен това в този случай състезанието се играе в един мач, така че не може да има компенсация или споразумение между клубовете. От Атлетико смятат за несправедливо конкурентът да предложи само 0,5% от капацитета си.

Освен това феновете на Атлетико пътуват масово в Купата . Първият мач, срещу Алмазан, беше истинско преживяване в Сория, около 1000 фенове присъстваха на Овиедо и повече от 600 при гостуването на Леванте по време на 1/8-финалите. Играчите на "дюшекчиите" са наясно с интереса, който купата предизвиква сред техните фенове и затова Гризман искаше да излезе с това послание, пълно с ирония.

А ето кой ключов играч на Атлетико ще пропусне мадридското дерби за Купата на Краля

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички