Антоан Гризман пропуска остатъка от годината за Атлетико Мадрид


Антоан Гризман пропуска остатъка от годината за Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

2887 0

Антоан Гризман може да пропусне остатъка от годината, след като Атлетико Мадрид потвърди, че е получил травма на бедрото в градското дерби с Реал Мадрид.

Реал надви Атлети с 2:0 в неделя и дръпна с осем точки пред втория Севиля в Ла Лига, на 13 пред „дюшекчиите“, действащия шампион на страната.

Гризман, под наем от Барселона, който се очаква да се завърне за постоянно в тима на Диего Симеоне като част от сделката, трябваше да бъде заменен принудително заради контузията.

„Гризман бе принуден да напусне терена по време на неделния мач срещу Реал Мадрид. След като премина ядрено-магнитен резонанс в Клиника Универсидад де Навара, той бе диагностициран с мускулна контузия в дясното бедро. Французинът ще следва физиотерапевтично лечение и реадаптационни сесии“, споделиха от клуба на своя сайт.

За „дюшекчиите“ остават два мача до края на 2021 – срещу Севиля и Гранада, а Гризман надали ще бъде използван в тях. Друг звезден нападател на Атлетико - Жоао Феликс, е ухажван от 4 гранда от Висшата лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички