Анчелоти защити Бензема от критиките след профуканата дузпа


Анчелоти защити Бензема от критиките след профуканата дузпа
Снимка: Getty Images

858 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти защити суперзвездата на „Краля на Европа“ Карим Бензема от критиките, които го застигнаха след пропусната дузпа. Снощи 34-годишният французин профука удар от бялата точка срещу Осасуна, което костваше и победата на „лос бланкос“.

Кралете завършиха 1:1 срещу Осасуна на „Сантяго Бернабеу“. Бензема пропусна дузпата в 79-ата минута на мача. Той се завърна в игра за тима след травма.

Така Реал за първи път не успя да спечели трите точки в Ла Лига от старта на кампанията. Преди това хората на Татко Карло записаха 6 поредни победи в испанския шампионат.

„Бензема обикновено вкарва, но този път не успя. Мачът не беше зрелищен, но след допуснатия гол отборът игра, както трябваше. Карим нямаше проблеми да започне да играе 90 минути. Той трябва да влезе в най-добра форма, като играе редовно. Това е футболен момент, на всеки се случва да изпусне дузпа. Бяхме доста стабилни отзад, почти не допуснахме никакви контраатаки“, заяви Карло Анчелоти пред DAZN.

А ето как Флорентино Перес отново запя песента за Суперлигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички