Анчелоти: Странно как Кроос не е номиниран, Бензема ще спечели Златната топка


Анчелоти: Странно как Кроос не е номиниран, Бензема ще спечели Златната топка
Снимка: Getty Images

1086 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, беше учуден от факта, че в листата с номинирани футболисти за Златната топка липсва халфа на "лос бланкос" Тони Кроос.

"Изненадва ме, защото Крос направи фантастичен сезон. Но явно е проблем, ако номинираме всички играчи на Реал Мадрид, това го разбирам", иронизира италианският треньор на брифинг.

"Валверде, Милитао, Алаба… всички заслужават да са там. Всички направиха фантастичен сезон. Не говоря да спечелят "Златната топка", но всички заслужават да са в листата", добави той.

"Винисиус вкара гола за победата за нашата 14-а Шампионска лига, направи невероятен сезон… Не му пука дали ще завърши 4-и или 9-и. За моите играчи само победата е важна. Той ще бъде по-добър в бъдеще. Но за съжаление на Вини този сезон победителят вече е при нас", каза още италианецът, визирайки Карим Бензема.

"Това, което очакваме от Винисиус, е да продължи по пътя на успеха. Той не е спирал, не се е уморил. Направи впечатляващ сезон, вкарвайки много голове. От него искаме да продължи така", заключи Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички