Тони Кроос засега отказва преговори с Реал Мадрид за нов договор


Тони Кроос засега отказва преговори с Реал Мадрид за нов договор
Снимка: Getty Images

1696 0

Един от титулярното трио в халфовата линия на Реал Мардид - Тони Кроос, изненадващо обяви, че все още не иска да преговаря с клуба за нов договор, според испанския „SER Deportivos“. Настоящият му изтича през лятото на 2023 година, но бившият немски национал е заявил, че първо иска да виси как ще се развие предстоящият сезон и тогава ще реши какво да прави, защото не иска да бъде в тежест на клуба.

Реал Мадрид привлече младите и талантливи французи Едуардо Камавинга от Рен и Орелиен Чуамени от Монако съответно през миналото и настоящото лято. Именно двамата младоци се очаква да бъдат бъдещето на „кралете“ в средата на терена, тъй като те са по-енергични и бързи. Своя контракт с „белия балет“ поднови и Федерико Валверде, който се превърна в много ценен за тима. Неговият договор сега е до 2027 година.

"Кроос даде да се разбере няколко пъти, че нов договор ще зависи от ролята му в отбора. Той не иска да бъде тежест за дългосрочните планове на Реал, а евентуално напускане е свързано с младите Едуард Камавинга и Аурелиен Чуамени", коментира източник от клуба.

Тони Кроос дойде в Реал след Световното първенство в Бразилия през 2014 г. и световната титла и спечели четири европейски титли през тези осем години като част от "кралете".

Вижте още: Реал Мадрид с ключов ход за своето бъдеще

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички