Звезда на Реал Мадрид за Левандовски: Трудно е да държиш някого против волята му...


Звезда на Реал Мадрид за Левандовски: Трудно е да държиш някого против волята му...
Снимка: Getty Images

1636 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос даде интервю, в което засегна една от ситуациите, в които се намира бившият му отбор Байерн Мюнхен, а именно сагата около Роберт Левандовски.

Кроос, който напусна Байерн, за да се присъедини към Реал през 2014 година смята, че сделка между поляка и германския гранд е невъзможна.

"Първо, искам да кажа, че Роберт е страхотен. Той е завършен голмайстор, всеки един топ отбор иска да има такъв играч. Сега обаче има разногласия между него и Байрен Мюнхен, личи си, че той иска да продължи другаде. Клубът трябва да разбере, че не може да държи никого против волята му", заяви Кроос пред германския подкаст "Einfach mal Lupen".

Огромен интерес към услугите на поляка има от страна на Барселона, но наскоро стана ясно, че от ПСЖ и Челси също следят ситуацията около футболиста зорко. 

Левандовски се отличава с умопомрачителните си 344 гола в 375 мача за Байерн, помагайки на баварците да вдигнат купища трофеи за 7-годишния му престой в отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой футболист не може да се раздели Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички