Анчелоти се оплака: Календарът е направен така, че няма никакъв смисъл


Анчелоти се оплака: Календарът е направен така, че няма никакъв смисъл
Снимка: Getty Images

888 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призова ръководителите на футбола да въведат промени. Той засегна тази тема, след като отправи критики, свързани с натоварената програма през настоящата кампания.

„Лос бланкос“ приемат Селта утре вечер от 22 часа в среща от Ла Лига. „Кралете“ обаче ще трябва да изиграят общо 4 мача в рамките на 11 дни.

Календарът е направен така, че няма никакъв смисъл. Има прекалено много мачове, а здравето на футболистите трябва да бъде взето под внимание. Те са най-важната част от играта. Всички мислят за себе си - Ла Лига от една страна, федерацията от друга, УЕФА и ФИФА, а играчите дори не влизат в картината. Това не е правилно. Просто не е правилният път за футбол. Нещо трябва да се промени, защото двубоите са прекалено много", обяви Анчелоти по време на пресконференция.

"Чух, че съм давал прекалено много почивни дни на играчите. А за четири месеца са имали само осем свободни дни", отсече още Татко Карло.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Кралско" признание: Карло Анчелоти похвали Пловдив, Роберто Карлош поздрави Христо Стоичков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички