Анчелоти: Имам съмнения за отменения гол, Реал заслужаваше победата


Анчелоти: Имам съмнения за отменения гол, Реал заслужаваше победата
Снимка: Getty Images

3836 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази мнение, че тимът му е заслужавал победата в дербито с Барселона. В снощното Ел Класико "Кралете" паднаха с 1:2 и вече изостават с 12 точки от каталунците на върха в Ла Лига.

"Изиграхме добър мач и заслужавахме да спечелим. Имам съмнения относно незачетения гол. В края на мача опитахме всичко, но загубихме концентрация и инкасирахме гол. Много добра игра. Мачът беше равностоен и оспорван до самия край. Всичко беше решено в детайлите, а ние вярвахме, че ние ще спечелим", започна италианецът след загубата.

"Що се отнася до незачетения гол, трябва да се примирим с тази ситуация. Имам съмнения. Вероятно всичко е наред, но имаме право да се съмняваме. Ще се борим до края (за успех в Ла Лига). Разстроени сме заради загубата, но отборът ще се бори във всички турнири, в които участва. Ако играем така, ще побеждаваме", допълни Анчелоти.

Припомняме, че в 81-ата минута на двубоя Марко Асенсио вкара за 2:1 за Реал, но след преглед с ВАР голът му не беше зачетен заради засада. След това своя победен удар чрез Франк Кеси нанесе Барселона.

"Все още имаме съмнения, че е имало засада. Няма 100% увереност. Отиваме си в Мадрид със съмнения. Честно казано, не заслужавахме загуба. На Мондиал 2022 засадите бяха много явни, но тук в мен останаха съмнения", завърши опитният наставник. Според колегата му Шави Ернандес засадата при втория гол на Реал е била "научен факт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички